Matematik

2.D2.24

08. november 2020 af javannah5 - Niveau: A-niveau
Nogle der kan hjælpe mig med denne opgave ved ikke hvordan den skal løses
Hvilke formler eller metoder skal man bruge?

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2020 af peter lind

a) se formler på side 25 i din formelsmling

b) se formel 130 side 24 i din formelsamling


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2020 af janhaa

a) f(0)=0

f ' (0) = 4

b)

y - 0 = 4(x-0)

y = 4x


Svar #4
09. november 2020 af javannah5

Kan du forklare din fremgangsmåde til svaret?

Svar #5
09. november 2020 af javannah5

???

Skriv et svar til: 2.D2.24

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.