Matematik

Integralregning

09. november 2020 af lektiehjælp3 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej (igen). Jeg har svært ved denne opgave... hvordan skal den løses?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2020 af peter lind

a)find hvornår -x2+20x er størst.

b) brug formlen


Svar #3
09. november 2020 af lektiehjælp3 (Slettet)

Hvilken formel?


Brugbart svar (1)

Svar #4
09. november 2020 af peter lind

Den der står direkte over spørgsmål b


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. november 2020 af mathon

               \small \small \begin{array}{lllll} b)\\& \begin{array}{lllll} \textup{Define }f(x)=\sqrt{-x^2+20x}\\\\ \textup{Define }g(x)=\frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} x}\left ( f(x) \right )\\\\ \textup{solve}\left ( 2\pi\cdot \int _{0}^{h}f(x)\cdot \sqrt{1+\left ( g(x) \right )^2}=1005,h \right )\mid x\geq 0\textup{ and }x\leq 20 \end{array} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. november 2020 af mathon

korrektion
              \small \small \small \begin{array}{lllll} b)\\& \begin{array}{lllll} \textup{Define }f(x)=\sqrt{-x^2+20x}\\\\ \textup{Define }g(x)=\frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} x}\left ( f(x) \right )\\\\ \textup{solve}\left ( 2\pi\cdot \int _{0}^{h}f(x)\cdot \sqrt{1+\left ( g(x) \right )^2}=1005,h \right )\mid h\geq 0\textup{ and }h\leq 20 \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.