Fysik

Felix Baumgartner og luftmodstanden

09. november 2020 af annekatrine57 - Niveau: B-niveau

Hej er der nogen der kan hjælpe med disse opgaveR? det ville være en kæmpe hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2020 af peter lind

Hvad skal du have hjælp til ? Hvad har du klaret selv ?


Svar #3
09. november 2020 af annekatrine57

det er den første opgave, jeg forstår simpelthen ikke hvordan jeg finder symbolernes enhed og navne


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. november 2020 af peter lind

Det er standartsymboler, som bruges i enhver fysikbog om mekanik.

s vejlængfde

v hastighed

a accelleration

t  tid


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. november 2020 af mathon

\begin{array}{lllll}& F_{luft}=k\cdot v^2\qquad k=\frac{1}{2}\cdot C_{form}\cdot \varrho \cdot A\\\\ \textup{hvor}\\& \begin{array}{lllll} C_{form}\textup{ er formfaktoren}\\ \varrho \textup{ er luftens densitet}\\ A\textup{ er arealet af den del af overfladen, som luften "gnider" mod.} \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: Felix Baumgartner og luftmodstanden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.