Matematik
Integralregning - Maple
Se den vedhæftede fil - Tak på forhånd
Svar #2
10. november 2020 af MikkelLund122 (Slettet)
#1 Hvad vil du sige med dette opslag ???
Glemte at skrive, hvordan skal opgaven udregnes
Svar #3
10. november 2020 af Anders521
#2
a) Ligevægtsprisen bestemmes ved at løse ligningen D(x) = S(x) mht. x. Det kan du få Maple til at gøre for dig. b) Forbrugeroverskuddet bestemmes ved at beregne integralet ∫025 ( D(x) - S(x) ) dx. Det kan du også få Maple til at gøre for dig.
Svar #4
10. november 2020 af Anders521
Rettelse til #3
a) Løsning af ligningen D(x) = S(x) giver dig den efterspurgte mængde x*. Ligevægtsprisen bestemmes derfor enten som p* = D(x*) eller p* = S(x*). b) Forbrugeroverskuddet bestemmes ved at beregne integralet ∫0x* ( D(x) - p* ) dx.
Beklager fejlen.
Svar #5
10. november 2020 af MikkelLund122 (Slettet)
Hej, først vil jeg lige sige tak for de hjælpen, men jeg har stadig problemer med opgave a, jeg ved simpelthen ikke om jeg har skrevet noget ind i en forkert rækkefølge - tak på forhånd
Skriv et svar til: Integralregning - Maple
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
