Matematik

Opg

16. november 2020 af annekatrine57 - Niveau: B-niveau
Hej er der nogen der kan hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2020 af Moderatoren

Gør således, så får du bedre hjælp:

Giv dit indlæg en sigende titel. På den måde er der større sandsynlighed for, at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. november 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. november 2020 af AMelev

Vær lidt mere omhyggelig med de billeder, du uploader.

Er det denne opgave? 

Du angiver B-niveau, men trigonometriske funktioner er ikke B-pensum. Er niveauet korrekt?

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. november 2020 af mathon

               \small \small \begin{array}{lllll}\qquad \quad \textbf{Svingende pendul}\\\\ \begin{array}{lllll} b)\\& \begin{array}{lllll} \textup{Svingningstid:}\\& 4.18=\frac{2\, \pi}{X}\\\\& X=\frac{2\,\pi}{4.18} \end{array} \end{array} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. november 2020 af mathon

               \small \small \small \begin{array}{lllll}\qquad \quad \textbf{Parabelformet vindue}\\\\ \begin{array}{lllll} a)\\& \begin{array}{lllll} \textup{Regressionskurve:}\\& y=-1.4876x^2+6.5455\\\\&\end{array} \end{array} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. november 2020 af mathon

               \small \small \small \small \small \begin{array}{lllll}\qquad \quad \textbf{Parabelformet vindue}\\\\ \begin{array}{lllll} b)\\& \begin{array}{lllll} \textup{Beregning af }\\ \textup{sprossebredde:} \\& 2=-1.4876x^2+6.5455\\\\& 1.4876x^2-4.5455=0\\\\& x=\left\{\begin{array}{ll}-1.7480 \\1.7480 \end{array}\right.\\\\ \textup{Bredde:}&1.7480\;m-(-1.7480\;m)=3.496\;m \end{array} \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: Opg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.