Matematik

Solens intensitet

19. november 2020 af Marj0117 - Niveau: B-niveau

jeg er gået helt i stå!!!!!

please hjælp mig!!

Vedhæftet fil: mat opg 6.png

Svar #1
19. november 2020 af Marj0117

skal laves i maple og har ingen anelse


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2020 af peter lind


Svar #3
19. november 2020 af Marj0117

opg a) - c)


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. november 2020 af janhaa

a)

P(0,388)

b)

P(r) = 500

c)

P(2r)/P(r)

etc...


Svar #5
19. november 2020 af Marj0117

okay så prøver jeg


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. november 2020 af peter lind

a) udregn P(0,388

b) Løs ligningen P(r) = 500

c) Beregn    ( P(1)-P(2) )*100/P(1)


Svar #7
19. november 2020 af Marj0117

ALtså jeg prøvede, men den gavv noget andet??

Vedhæftet fil:mat opg 6.png

Brugbart svar (0)

Svar #8
19. november 2020 af ringstedLC

b)

\begin{align*} P(r)=500 &= \frac{1367}{r^2}\;,\;{\color{Red} r>0} \\ r^2 &= \frac{1367}{500} \\ r &= \sqrt{\frac{1367}{500}}\approx1.65\,\text{AE} \end{align*}


Skriv et svar til: Solens intensitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.