Matematik
kontinuitet
24. november 2020 af
matmatmat123
-
Niveau: B-niveau
forstår ikke hvordan denne graf skal skitseres når der står at f ikke er differentiabel i de angivne x-værdier.
opgaven er vedhæftet
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2020-11-24 173343.png
Svar #3
24. november 2020 af peter lind
Der må ske et knæk på kurven i x=2 og x=5. Eksempel |x| = 0 er kotinuert for alle x men ikke differentiabel i x=0. Tegn evt. grafen
Skriv et svar til: kontinuitet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

