Matematik

Leje af biler

28. november 2020 af Stinbb - Niveau: 10. klasse
Er der nogen, som kan hjælpe mig?

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2020 af MatteTeenDk (Slettet)

Hvad skal der hjælpes med? 


Svar #2
28. november 2020 af Stinbb

Jeg har sendt et billede. Kan ikke finde ud af spørgsmål b og c?

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. november 2020 af MatteTeenDk (Slettet)

Ok, skal jeg hjælpe dig?

b)

800/200 = 4 kr pr. km idet

4*200 = 800 kr.

"udover" er noget yderligere.

Udgiften pr. km = y

Antal km man kører på en dag = x


Svar #4
28. november 2020 af Stinbb

Ja det må du gerne.

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. november 2020 af mathon

                \small \begin{array}{lllll} \textbf{BMcedes Berlin:}\\& f(x)=\left\{\begin{array}{lll} 800&\textup{for} &0\leq x\leq 200\\2.5x+300&\textup{for} &x>200 \end{array}\right.\\\\\\ \textbf{Honzuki Tokyo:}\\& g(x)=\left\{\begin{array}{lll} 500&\textup{for}&0\leq x\leq 200\\ 1.75\cdot x+150&\textup{for}&x>200 \end{array}\right. \end{array}


Svar #6
28. november 2020 af Stinbb

Skal jeg ikke gange 4 med 10 istedet?

Brugbart svar (0)

Svar #7
28. november 2020 af MatteTeenDk (Slettet)

 Mathon har foræret dig svaret på C)

Nej, fordi der står hvor meget betales pr. km.


Svar #8
28. november 2020 af Stinbb

Altså 800/10= 80

Svar #9
28. november 2020 af Stinbb

b) 800/200*10= 40 kr pr. Km ?

Brugbart svar (0)

Svar #10
28. november 2020 af MatteTeenDk (Slettet)

Ja, det er rigtigt. Jeg skrev det på en anden måde.


Svar #11
28. november 2020 af Stinbb

Tak for det.

Svar #12
28. november 2020 af Stinbb

Er opgave c rigtig på billede jeg har sendt?

Brugbart svar (0)

Svar #13
28. november 2020 af MatteTeenDk (Slettet)

Det er rigtigt gjort!

Husk: "Skriv antal km på en dag" BMcedes Berlin/Honzuki Tokyo.


Svar #14
28. november 2020 af Stinbb

Forstår ikke hvad du mener antal km på en dag?

Brugbart svar (0)

Svar #15
28. november 2020 af MatteTeenDk (Slettet)

Ok


Svar #16
28. november 2020 af Stinbb

Det er læren der har udfyldt det :)

Brugbart svar (0)

Svar #17
28. november 2020 af MatteTeenDk (Slettet)

Er der flere spørgsmål du vil have uddybet ?


Svar #18
28. november 2020 af Stinbb

Vil lige høre om den her er rigtig? Har sendt et billede. Kan ikke forstår de ikke røre y aksen?

Brugbart svar (0)

Svar #19
28. november 2020 af MatteTeenDk (Slettet)

Forsøg ellers at indtegne begge i Geogebra, måske hjælper det.


Svar #20
28. november 2020 af Stinbb

Ok tak :)

Forrige 1 2 Næste

Der er 28 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.