Matematik
Optimering
30. november 2020 af
javannah5
-
Niveau: A-niveau
Hvordan løser jeg denne opgave?
Hvad skal jeg gøre?
Hvad skal jeg gøre?
Vedhæftet fil: A5D2BCD8-0088-4665-B98D-4529A5E85C1C.jpeg
Svar #3
30. november 2020 af janhaa
V = (12-2x)2*x
V ' (x) = -4x + (12-2x) = 0
6x = 12
x = 2 (cm)
V(2) = 128 (cm2)
Skriv et svar til: Optimering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

