Matematik

Trigonometriske funktioner

02. december 2020 af louisesk9 - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg sidder og er i gang med forberedelse til min mundtlige eksamen her om snart. I Mit spørgsmål bliver jeg stillet dette spørgsmål. Og jeg kan ikke lige se, hvordan jeg skal besvare det. Håber der er en venlig sjæl, der lige kan hjælpe mig. 


Svar #2
02. december 2020 af louisesk9

#1

https://socratic.org/questions/how-do-you-prove-sin-x-2-cosx

Jeg synes desværre bare, at det ser en smule forvirrende ud, så jeg forstår det ike desværre. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. december 2020 af janhaa

#2
#1

https://socratic.org/questions/how-do-you-prove-sin-x-2-cosx

Jeg synes desværre bare, at det ser en smule forvirrende ud, så jeg forstår det ike desværre. 

hmmm...it's your oral exam 


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. december 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. december 2020 af mathon

                   \small \begin{array}{llllll}\textup{Benyt:}\\& \begin{array}{llllll} \sin(t+s)=\sin(t)\cdot \cos(s)+\cos(t)\cdot \sin(s)\\\\ \cos(t+s)=\cos(t)\cdot \cos(s)-\sin(t)\cdot \sin(s) \end{array}\end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. december 2020 af mathon

eller
            kongruente retvinklede trekanter på enhedscirklen (afstande med fortegn).


Skriv et svar til: Trigonometriske funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.