Matematik

Ligning igen

02. december 2020 af Sofia0294 - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe mig med at løse denne ligning?

y = –x og y – x = 6

er der nogle der kan forklare please. tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. december 2020 af janhaa

y = -x

-x-x = 6

-2x = 6

x = -3

y = 3


Skriv et svar til: Ligning igen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.