Matematik

INDSÆTTELSES METODEN IGEN

02. december 2020 af Sofia0294 - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe mig med denne opgave?

Opgave 1:

2y = x – 4 og 0,5y = 0,5x + 0,5

Opgave 2:

d. y – x = 7 og 2y + x = 11

Jeg taakkker på forhånd :=)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2020 af Anders521

#0 Se fremgangsmåden i din tidligere tråd (med overskriften 'matematik')

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1987258#1987491


Skriv et svar til: INDSÆTTELSES METODEN IGEN

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.