Matematik

Hjælp til mat bevis

02. december 2020 af linepetersen7543 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej:), ville høre om nogen ville hjælpe mig med at bevise dette:


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. december 2020 af mathon

                        \small \begin{array}{llllll} f(x)=b\cdot a^x\\\\ f(x+1)=b\cdot a^{x+1}=b\cdot a^x\cdot a^1=a\cdot \left ( b\cdot a^x \right )=a\cdot f(x) \end{array}


Svar #2
02. december 2020 af linepetersen7543 (Slettet)

kan du forklare hvad du har gjort?:)


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. december 2020 af mathon

...indsat (x+1) i formlen...


Skriv et svar til: Hjælp til mat bevis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.