Matematik

Plangeometri - cirkel

03. december 2020 af dennis13434 - Niveau: B-niveau

C(3,1) P(7,2)

c) Undersøg, om punktet P ligger inden i, på eller uden for cirklen. Begrund svaret


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2020 af mathon

Du har ikke oplyst radius r.


Svar #2
03. december 2020 af dennis13434

r=4


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2020 af mathon

              \small \begin{array}{llllll} \textup{Hvis}\\& \begin{array}{llllll} \sqrt{17}=r&\textup{ligger P p\aa \ cirkelperiferien}\\ \sqrt{17}>r&\textup{ligger P udenfor cirklen}\\ \sqrt{17}<r&\textup{ligger P inde i cirklen} \end{array} \end{array}


Svar #4
03. december 2020 af dennis13434

så P ligger udenfor cirklen da √17>16


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. december 2020 af mathon

så P ligger udenfor cirklen da √(17) > r = 4


Skriv et svar til: Plangeometri - cirkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.