Matematik

Parameterforestilling for tangenten til parameterkurven

03. december 2020 af hjrac - Niveau: A-niveau

Hey, 
Nogen, der vil hjælpe med denne?

file:///var/folders/49/ymx52x6919lch7q_745zkv9w0000gn/T/TemporaryItems/(Et%20dokument%20gemt%20af%20screencaptureui%2034)/Sk%C3%A6rmbillede%202020-12-03%20kl.%2012.25.20.png


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2020 af janhaa

no file


Svar #2
03. december 2020 af hjrac

jo, tjek linket


Svar #3
03. december 2020 af hjrac

kopier linket


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. december 2020 af janhaa

#3

kopier linket

nope


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. december 2020 af janhaa

legg inn som bilde/image


Svar #6
06. december 2020 af hjrac


Svar #7
06. december 2020 af hjrac

jeg kan ikke lægge det ind som et billede. hvorfor kan du ikke kopiere linket?


Brugbart svar (0)

Svar #8
06. december 2020 af ringstedLC

#7: "Linket" er en sti på en computer som du selv er på, - ikke en internetadresse.

Vedhæft filen "Sk%C3%A6rmbillede%202020-12-03%20kl.%2012.25.20.png" ved tryk på "Vælg fil" nede til venstre.


Svar #9
06. december 2020 af hjrac

arh sådan, tak!


Svar #10
06. december 2020 af hjrac

billede: 

Vedhæftet fil:mat.png

Brugbart svar (0)

Svar #11
06. december 2020 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #12
06. december 2020 af ringstedLC

a) En tangents retningsvektor er den afledede af vektor r.

\begin{align*} \vec{r}(t)=\binom{2t^3-t^2}{2t^2-2t} &= \binom{-3}{4}\;,\;t\in\mathbb{R} \\ t=t_0 &= \;? \\ \vec{r}\,'(t) &= \binom{\left (2t^3-t^2\right )'}{\left (2t^2-2t\right )'} \\ \binom{x}{y} &= \binom{-3}{4}+s\cdot \vec{r}\,'(t_0)\;,\;s\in\mathbb{R} \end{align*}


Skriv et svar til: Parameterforestilling for tangenten til parameterkurven

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.