Matematik

Differentiallgning

03. december 2020 af Matfuckdk - Niveau: A-niveau

Sidder med denne øvelse og forstår ikke hvordan jeg skal udregne den uden hjælpemidler 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2020 af peter lind

Sæt punktet ind i differentialligningens højre side og beregn y' i punktet

Du har nu hædningen og et punkt, som tangenten går igennem


Svar #3
03. december 2020 af Matfuckdk

#2

Sæt punktet ind i differentialligningens højre side og beregn y' i punktet

Du har nu hædningen og et punkt, som tangenten går igennem

Kan du prøve og starte på ligningen 


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. december 2020 af peter lind

du skal udregne højre side altså -1(23-1) =


Svar #5
03. december 2020 af Matfuckdk

Sådan her 

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #6
03. december 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #7
03. december 2020 af peter lind

de to sidste ligninger er forkerte. x skal slet ikke ståi den anden ligning og den sidste skal være y' = -7


Svar #8
03. december 2020 af Matfuckdk

#7

de to sidste ligninger er forkerte. x skal slet ikke ståi den anden ligning og den sidste skal være y' = -7

Nu er jeg forvirret 


Brugbart svar (1)

Svar #9
03. december 2020 af peter lind

For at finde tangenten har du brug for hældningen af tangenten og et punkt på kurven. Hældningen er lig med y' i punktet, så du sætter punktets koordinater ind på højre side af differentialligningen og får y' i punktet


Svar #10
03. december 2020 af Matfuckdk

okay


Skriv et svar til: Differentiallgning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.