Matematik

mat opg

04. december 2020 af annekatrine57 - Niveau: B-niveau

hej, er der nogen der kan hjælpe med disse?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2020 af Anders521

#0 

Opgave 3) Fordi der oplyses om en relativ funktionstilvækst på 0,23, skal der opstilles en eksponentiel udvikling på formen f(x) = b·(1 + r)x. Størrelserne b og r er givet i opgaven.

Opgave 4) a) Sæt x = 12 i din model;                                                                                                                                     b)                                                                                                                                                                           c) Løs ligningen 1,2 = 302,7·0,941x mht. x.

Opgave 5) a) Se opgave 3;                                                                                                                                                     b) Bestem f(10);                                                                                                                                                     c) Brug formel nr. (103) i din formelsamling;                                                                                                         d) Samme fremgangsmåde som i b)


Skriv et svar til: mat opg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.