Matematik

Matematik opgave

04. december 2020 af annekatrine57 - Niveau: B-niveau

hey, er der nogen der muligvis kan hjælpe med opgaverne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2020 af AK20

Der er et afsnit om rente og eksponentiel udvikling i formelsamlingen.

Vedhæftet fil:rente.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2020 af mathon

              \small \begin{array}{llllll} \textbf{Opgave 1}\\& \begin{array}{llllll}a)\\& \begin{array}{llllll} \textup{Bel\o b efter 5 \aa r:}&6500\cdot 1.023^5\end{array}\\\\\\ b)\\& \begin{array}{llllll} \textup{Dittes opsparing:}&7426=6500\cdot (1+r)^5\\\\& (1+r)^5=\frac{7426}{6500}\\\\& 1+r=\left (\frac{7426}{6500} \right )^{\frac{1}{5}}=1.02699\\\\& r=0.02699=2,7\% \end{array} \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: Matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.