Matematik

diffrentialligning

05. december 2020 af EmilJensen11 - Niveau: A-niveau

Hey, er vi ikke enige i at man skal integrere ligningen for at få V(t), hvor man derfra siger V(10)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2020 af Anders521

#0 Nej, idet V(10) angiver væskemængden i badekarret 10 timer efter påfyldning. Det er en hastighed, der efterspørges. Sæt V=10 i din differentialligning, og beregn, dvs. dV/dt = ...


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2020 af janhaa

V(10) => dV/dt = 0,02574  liter/t


Skriv et svar til: diffrentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.