Matematik

Maksimal

09. december 2020 af Marj0117 - Niveau: B-niveau

Hej jeg har virkelig brug for hjælp til hvordan jeg kan løse den her opgave ind i Maple:


Svar #1
09. december 2020 af Marj0117

??


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2020 af janhaa

a)

f ' (x) = 0

x = 0

f(0) = h = 3 (m)

bredde:

f(x) = 0

x = 1,353

bredde= 1,352*2 = 2,70 (m)


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. december 2020 af janhaa

b)

b)

https://www.wolframalpha.com/input/?i=plot+-1.65%28x-1.35%29*%28x%2B1.35%29

http://b) https://www.wolframalpha.com/input/?i=plot+-1.65%28x-1.35%29*%28x%2B1.35%29


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. december 2020 af janhaa

b)

y=-1.65(x-1.35)*(x+1.35)


Svar #6
09. december 2020 af Marj0117

Okay mange tak


Skriv et svar til: Maksimal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.