Matematik

Monotoniforhold

10. december 2020 af christianbak - Niveau: A-niveau

Hvordan laver jeg denne her er helt lost

på forhånd tak

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. december 2020 af peter lind

a) da kadratroden af et negativt tal ikke findes skal du løse uligheden -(x+3)(x-7) ≥0

b) Brug differentiation af sammensat funktion. ydre funktion kvadratroden, indre funktion -(x+3)(x-7)

c) se formel 130 side 24 i din formelsamling


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. december 2020 af janhaa

a)

domain:

x\in \mathbb{R}; -3 \leq x \leq 7


Brugbart svar (1)

Svar #4
10. december 2020 af janhaa

a)

range:

y\in \mathbb{R}; 0 \leq y \leq 5


Brugbart svar (1)

Svar #7
10. december 2020 af janhaa

c)

P=(1,\sqrt{24})\\ \\ y_t=\frac{1}{\sqrt{24}}x


Brugbart svar (1)

Svar #8
10. december 2020 af janhaa


Brugbart svar (0)

Svar #9
10. december 2020 af janhaa

#7

c)

P=(1,\sqrt{24})\\ \\ y_t=\frac{1}{\sqrt{24}}x


y_t=\frac{1}{\sqrt{24}}x+\frac{23}{\sqrt{24}}


Skriv et svar til: Monotoniforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.