Matematik

Hjælp til e og f

12. december 2020 af Koni11 - Niveau: B-niveau

Sidder fast ved e og f. Nogen som kan komme med lidt hjælp dertil? 

Vedhæftet fil: M07.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2020 af ringstedLC

- en ikke-sigende overskrift.

- to opgaver i samme tråd - nej tak!

- spørgsmål oprettet to gange - nej tak! se: https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1989349


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2020 af StoreNord

#0 
f(x)=-2x³+3x²+180x

Så er f'(x)=-6x²+6x+108

-6x²+6x+108=-72 har måske 2 løsninger?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. december 2020 af StoreNord

Rettelse:
#0 
f(x)=-2x³+3x²+180x

Så er f'(x)=-6x²+6x+180

-6x²+6x+180=-72 har måske 2 løsninger?


Skriv et svar til: Hjælp til e og f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.