Matematik

Beviser

13. december 2020 af Matgenius - Niveau: B-niveau
Hej jeg sidder med det her bevis som vi har gennemgået på klassen, men er der lavet forkerte fortegn i forhold til + og - nogle steder bliver nemlig rimelig forvirret ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2020 af OliverHviid

Du har ikke sat noget ind, så det er svært at svare på.


Svar #2
13. december 2020 af Matgenius

Sorry her er det 

Vedhæftet fil:Billede1.png

Svar #3
13. december 2020 af Matgenius

Og så er det i trin 2


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. december 2020 af OliverHviid

Hvor bliver du forvirret henne? Altså hvor mener du at der er fejl?


Svar #5
13. december 2020 af Matgenius

Når de kommer ud af hver deres parentes så er det kun den til venstre f(x0+h)+g(x0+h) hvor der er + imellem hvor den til højre f(x0)-g(x0) er der minus ?? 


Brugbart svar (1)

Svar #6
13. december 2020 af ringstedLC

\begin{align*} &= \frac{\Bigl(f(x_0+h)+g(x_0+h)\Bigr)-\Bigl(f(x_0)+g(x_0)\Bigr)}{h} \\ &= \frac{\Bigl(f(x_0+h)+g(x_0+h)\Bigr)-1\cdot \Bigl(f(x_0)+g(x_0)\Bigr)}{h} \\ &= \frac{\Bigl(f(x_0+h)+g(x_0+h)\Bigr)-1\cdot f(x_0)+(-1)\cdot g(x_0)}{h} \\ &= \frac{\Bigl(f(x_0+h)+g(x_0+h)\Bigr)-f(x_0)-g(x_0)}{h} \\ \end{align*}


Skriv et svar til: Beviser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.