Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Regnskab

14. december 2020 af css226712 - Niveau: C-niveau


Hej alle!
Nogle der kan hjælpe med disse spørgsmål i Erhvervsøkonomi C? Jeg er helt på bar bund...
Det er ift. regnskab

1. Virksomheden skal have et nyt computer/softwaresystem og det skal afskrives over 15 år. Der indkøbes i alt for kr. 75 mio. Afskrivningsmetoden er den linære metode. Desuden vil virksomheden låne de 60 mio. Hvordan kommer det til at influere på hhv. balancen og resultatopgørelsen?


2. Hvilke nøgletalsanalyser kunne du godt tænke dig at udregne for virksomheden? – og hvorfor? – og hvilke tal mangler du så for at kunne udarbejde denne?


3. Virksomheden har købt en masse mursten hjem. Det er dog kun 10 procent af murstenene, der er blevet brugt i det seneste regnskabsår. Desuden er prisen på mursten steget med 30 pct. pga. stigende efterspørgsel i byggebranchen. Hvad bør virksomheden tænke på i den forbindelse?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2020 af Jeppe101

Når du skriver helt på bar bund – hvad mener du så? Har du slet ikke haft om det i undervisningen? Eller er du blot i tvivl om noget? Prøv at uddybe.


Svar #2
14. december 2020 af css226712

Vi har haft meget on and off undervisning, så jeg er ikke helt klar over de termer som bliver brugt og generelt hvad opgaven vil have man skal gøre


Skriv et svar til: Regnskab

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.