Matematik

Differentialregning

16. december 2020 af frederikfrandsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej har lidt svært med med hvordan man kan bestemme f'(x) i punktet (1,1) (se vedhæftede fil)

Vedhæftet fil: f'(X).docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2020 af StoreNord

Læg en lineal langs parablen i punktet (1,1) og find linealens hældning.


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. december 2020 af mathon

                 \small \begin{array}{lllll} \textup{Funktion:}&f(x)=x^2\\\\ \textup{Differentieret}\\ \textup{funktion:}&f{\, }'(x)=2x\\\\& f{\, }'(1.1)=2\cdot 1.1=2.2 \end{array}


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.