Matematik

Binomialfordeling

16. december 2020 af Ladora (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, har denne opgave som jeg ikke kan finde ud af, kan nogen hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. december 2020 af peter lind

det første er en binomialfordeling med p = 1/24 n=3

det andet er en binomialfordeling med p = 1/3 n=3


Skriv et svar til: Binomialfordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.