Matematik

Harmoniske svingninger

17. december 2020 af maria2016 - Niveau: A-niveau

Hej jeg ved ikke lige hvordan jeg skal forklarer om hvilken af graf der passer til funktionerne, håber i kan hjælpe med:) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. december 2020 af peter lind

f(x) svinger mellem -1 og +1

g(x) har amplituden 1

h(x) har amplituden 2


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. december 2020 af janhaa

sin(0) = 0

f => C

g(pi/2) = 1+2=3 => B

h => A


Svar #4
17. december 2020 af maria2016

Super tak for hjælpen 


Skriv et svar til: Harmoniske svingninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.