Matematik

Tangent

19. december 2020 af Regndyr - Niveau: A-niveau

Hej.

Jeg ved ikke lige helt hvordan man løser følgende opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. december 2020 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. december 2020 af PeterValberg

En ligning for en tangent til grafen for f i punktet (x0, f(x0)) bestemmes som:

y=f'(x_0)(x-x_0)+f(x_0)

hvor i dit tilfælde:

x_0=2
f(x_0)=1
f'(x_0) findes ved at indsættet y = 1, x = 2 i differentialligningen
 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Tangent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.