Matematik

Differentialligning

04. januar 2021 af studineM - Niveau: A-niveau

Er det egentlig muligt at jeg kan få hjælp til denne? Jeg skal bestemme løsningen til denne differentialligning, men er lidt i tvivl:/

y' = y^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2021 af mathon

                  \small \begin{array}{lllll} y{\, }'=y^2\\\\ y=\frac{1}{3}y^3+k \end{array}


Svar #2
04. januar 2021 af studineM

Tusind tak! Kan man så undersøge om y = 0 er en løsning til det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. januar 2021 af mathon

Ja.
                              Hvis k = 0

dvs 
løsningen:
                              \small y = \tfrac{1}{3} y^3
                        


Svar #4
04. januar 2021 af studineM

Super! Tusind tak for hjælpen:D 


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.