Matematik

Forskrift

06. januar 2021 af bæsse - Niveau: 9. klasse

Hjælp til opgave B


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2021 af MatteTeenDk (Slettet)

Der er tale om lineære funktioner på formen:

f(x)=ax+b

a = hældningskoefficienten 

b = grafens skæring med y-aksen

Kom med dine egne bud på mulige svar. Evt. så kan du google dig selv frem til det.


Skriv et svar til: Forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.