Matematik

opgave 5

06. januar 2021 af apdkoda - Niveau: C-niveau

opgave 5 

efter en person har fået en indsprøjtning af en bestemt medicin, aftager koncetration af medicinen i blodet. denne sammenhæng kan beskrives ved f(x)=1,8*0,983^x,

hvor f(x) er koncentrationen i blodet (målt i ng/mL), og x er antal timer efter indsprøjtningen.

a) bestem koncetrationen efter 24 timer.

b) hvad fortæller tallet 1,8 om koncetrationen af medicinen i blodet?

c) efter hvor mange timer når koncentrationen ned på 1,0ng/mL?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2021 af peter lind

a) sæt t = 24 og regn ud

b) Sæt t = 0 og regn ud

c) løs ligningen f(x) = 1


Skriv et svar til: opgave 5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.