Fysik

det haster!! Bølger

07. januar 2021 af Kathrine9087 - Niveau: C-niveau

Hej

Emnet handler om bølger

nogen der kan hjælpe mig med disse opgaver hurtigst muligt

Bestem periode for bølger med følgende frekvenser 

f= 2,0Hz

f=100Hz

f= 0,25 Hz

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2021 af Krollo (Slettet)

Brug formlen

 f=\frac{1}{T}

, hvor f er frekvensen, og T er perioden.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. januar 2021 af mathon

            \small \begin{array}{llllll} T=\frac{1}{f}=1/\left \{ 2.0,100,.25 \right \}\;s=\left \{ \frac{1}{2},\frac{1}{100},4 \right \}\;s \end{array}


Skriv et svar til: det haster!! Bølger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.