Matematik

integralregning

07. januar 2021 af jasm1464 - Niveau: B-niveau

hej jeg sidder fast i min opgave omkring integralregning da jeg ikke er så god til det. jeg har løst et par af opgaverne men kan ikke finde ud af resten er der nogen som kan hjælpe mig.

mange tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2021 af peter lind

Lad være med at bruge den forfærdelige docx format. Brug i stedet for et billede eller pdf format


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. januar 2021 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{b)}\\& \begin{array}{llllll} \textup{Fiskens areal:}&\int_{0}^{4}\left ( f(x)-g(x) \right )\mathrm{d}x+\int_{4}^{4.5}\left ( g(x)-f(x) \right )\mathrm{d}x \end{array}\end{array}


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.