Matematik

hjææælp

11. januar 2021 af hq02 - Niveau: A-niveau

hej

kan ikke finde ud af det


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2021 af peter lind

Udregn f(x)*f'(x) Hvis det giver x er det en løsnining ellers ikke


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. januar 2021 af mathon

                                          \small \qquad \qquad y=\sqrt{x^2+1}\\ \begin{array}{c|c}\hline\\ y\cdot y{\, }'&x\\\\\hline\\ \sqrt{x^2+1}\cdot \frac{1}{2\sqrt{x^2+1}}\cdot 2x&x\\\\\hline\\ x&x \end{array}


Skriv et svar til: hjææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.