Matematik

Graf og punkt

12. januar 2021 af deihdeihawl (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogen der kan forklare mig hvordan jeg løser den vedhæftede opgave?

Vedhæftet fil: mat.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar 2021 af mathon

Hvis P(3,8) ligger på grafen
skal der gælde:
                                  8 = 23  ∧  0 ≤ 3 < 4


Svar #3
12. januar 2021 af deihdeihawl (Slettet)

#2

Hvis P(3,8) ligger på grafen
skal der gælde:
                                  8 = 23  ∧  0 ≤ 3 < 4

Det forstår det ikke.. Hvordan regner jeg det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. januar 2021 af ringstedLC

Afgør i hvilket af intervallerne for f, at P's x-værdi = 3 ligger.

Indsæt x = 3 i den forskrift, der hører til det fundne interval.

Hvis det giver P's y-værdi = 8, så ligger P på grafen.

NB. Opdater din profil!


Skriv et svar til: Graf og punkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.