Matematik

differentering

13. januar 2021 af freja9292 - Niveau: B-niveau

f(x)=4in(2x^2-1)

er den indre differentiering 2x^2-1

og den ydre er 4in^t ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2021 af mathon

Det hedder den indre funktion,
som er
                    2x- 1

f(x) = 4·ln( 2x- 1)         ikke in(2x- 1)

Den ydre funktion er
                                      4·ln(y)   hvor y = 2x- 1


Skriv et svar til: differentering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.