Matematik

Sandsynlighedsregning

16. januar 2021 af Jens300 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2021 af Jones2929

a) Du ved, at det samlede sandsynlighedsfelt skal give 1 - altså 100%. Når du har alle andre felter end 9 kan du regne P(X=9) som 1-(P(X=1)+P(X=3)+P(X=7), altså 1-(0.2+0.25+0.35) = 0.2. Det svarer til at udregne sandsynligheden for, at det ikke giver 9, og så fratrække det fra den samlede sandsynlighed - altså 1

b)

For at bestemme middelværdien skal du bruge formel 182 i din formelsamling og for at finde spredningen skal du bruge formel 184 (men det kræver, at du finder variansen med formel 183 først)


Svar #2
16. januar 2021 af Jens300 (Slettet)

Tak for det, fik middelværdien til 2.55 og spredningen til 1.02347447452294.


Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.