Matematik

Differentialkvotient

17. januar 2021 af jeafjivoan - Niveau: B-niveau

Hejsa. Er der nogen der kan hjælpe med opg. 2? På forhånd, tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. januar 2021 af mathon

\small \begin{array}{llll} \textbf{1.}\\& \begin{array}{c|c|c|c|c|c} &0.98&0.99&1&1.01&1.02 \\\hline f(x)&-1.9796&-1.9899&-2&-2.0099&-2.0196 \end{array}\\\\\\ \textbf{2.}\\& \begin{array}{llll} \frac{f(x_o+h)-f(x_o)}{h}\\& \begin{array}{llllll} \frac{f(1+(-0.02))-f(1)}{-0.02}=\frac{-1.9793-(-2)}{-0.02}&=&-1.02\\\\ \frac{f(1+(-0.01))-f(1)}{-0.01}=\frac{-1.9899-(-2)}{-0.01}&=&-1.01\\\\ \frac{f(1+0.01)-f(1)}{0.01}=\frac{-0.0099}{0.01}&=&-0.99\\\\ \frac{f(1+0.02)-f(1)}{0.02}=\frac{-0.0196}{0.02}&=&-0.98 \end{array}\end{array}\end{array}


Skriv et svar til: Differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.