Matematik

opfyldelse af punkter

17. januar 2021 af Warrio - Niveau: Universitet/Videregående

Hej 

Jeg sidder med et afsnit i en bog som jeg ikke lige helt kan forstå begrundelse på. Der bliver givet en funktion som er defineret ved:

\lambda^*(t)=\frac{f(t)}{1-F(t)}.

Er der så nogen der kan hjælpe mig med, at forstå hvorfor er det når man antager, at når

1)     \lambda^*(t) er ikke negativ og integrabel på ethvert interval fra t_n

og

2)      \int_{t_n}^t\lambda^*(s)ds \rightarrow 1 for t \rightarrow \infty

så gælder der, at følgende er opfyldt:

(a) 0\leq F(t)\leq 1

(b) F(t) er en ikke-aftagende funktion af t.

(c) F(t)\rightarrow 1  for t\rightarrow \infty  

På forhånd tak :) 


Skriv et svar til: opfyldelse af punkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.