Matematik

f'

19. januar 2021 af pleasesaveme - Niveau: B-niveau

hjælp til disse opgaver på nspire!


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. januar 2021 af mathon

                \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\& \begin{array}{llllll} \textup{Define }f(x)=695\cdot \left ( 1-0.716\cdot 0.981^x \right )^3\qquad 0<x<400\\\\ \textup{solve}\left ( 600=f(x),x \right ) \end{array}\\\\\\ \textbf{b)}\\& \begin{array}{llllll} \textup{Define }g(x)=\frac{\mathrm{d} f}{\mathrm{d} x}\\\\ g(50)\\\\\\ \textup{N\aa r fuglen er 50 d\o gn gammel er v\ae ksthastigheden }g(50) \end{array}\end{array}


Svar #3
19. januar 2021 af pleasesaveme

kan det være rigtigt at væksthastigheden er ca. 265,52g efter 50 døgn?


Brugbart svar (1)

Svar #4
20. januar 2021 af mathon

Nej
               \small g(50)=5.8


Skriv et svar til: f'

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.