Matematik

Differantialregning

20. januar 2021 af Ehhdbjbd - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe mig med denne: bestem f′(x0), når f(x)=−4x^2+7 og x0=−3.


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. januar 2021 af mathon

                            \small \begin{array}{lllll} f{\, }'(x)=-4\cdot 2\cdot x^{2-1}+0=-8x \end{array}


Skriv et svar til: Differantialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.