Matematik

Hjælp (mathon)

20. januar 2021 af Matfuckdk - Niveau: A-niveau

hjælp 

Vedhæftet fil: v.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2021 af mathon

     \begin{array}{lllll} & \left | \overrightarrow{a} \right |^2=6^2+(-3)^2=45\\\\& \left | \overrightarrow{b} \right |^2=7^2+4^2=65\\\\& \overrightarrow{a}\cdot \overrightarrow{b}=\begin{pmatrix} 6\\-3 \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix} 7\\4 \end{pmatrix}=6\cdot 7+(-3)\cdot 4=30\\\\\\ \textup{Projektionen af }\overrightarrow{b}\textup{ p\aa \ }\overrightarrow{a}\textup{:}\\& \overrightarrow{b}_{\overrightarrow{a}}=\frac{\overrightarrow{a}\cdot \overrightarrow{b}}{\left | \overrightarrow{a} \right |^2}\cdot \overrightarrow{a}\\\\\\\\ \textup{Projektionen af }\overrightarrow{a}\textup{ p\aa \ }\overrightarrow{b}\textup{:}\\& \overrightarrow{a}_{\overrightarrow{b}}=\frac{\overrightarrow{a}\cdot \overrightarrow{b}}{\left | \overrightarrow{b} \right |^2}\cdot \overrightarrow{b} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2021 af AMelev

                                              

Brug formelsamling til beregning af projektionerne.

Tegning: 

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Skriv et svar til: Hjælp (mathon)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.