Matematik

Differentialligning

22. januar 2021 af hjrac - Niveau: A-niveau

Hej, 
Nogle, der vil hjælpe med denne?

Billede er vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. januar 2021 af mathon

                \small \small \small \begin{array}{lllll}\textbf{a)}\\& \textup{Tangentligning:}\\&&y=\frac{\mathrm{d} y_o}{\mathrm{d} x_o}\cdot (x-2)+3 \\\\&& y=\left ( \frac{2}{2}+1 \right )\cdot (x-2)+3 \end{array}


Svar #3
22. januar 2021 af hjrac

Tak, Mathon. Er dette det endegyldige svar? Og hvordan går du fra at have (2/x + 1) i den første og (x-2) i den nederste? :D


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. januar 2021 af mathon

                \small \small \small \begin{array}{lllll}\textbf{b)}\\&&& \begin{array}{l} \qquad \qquad \qquad \quad \! \! \! \! \! y=x^2\cdot e^x\\\hline \begin{array}{c|c} \\\frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}&\left ( \frac{2}{x} +1\right )\cdot y\\\\\hline\\ 2x\cdot e^x+x^2\cdot e^x&\left ( \frac{2}{x} +1\right )\cdot\left ( x^2\cdot e^x \right )\\\\\hline\\ \left (2x+x^2 \right )e^x&\left (2x+x^2 \right )e^x\\\\\hline \end{array} \end{array} \end{array}


Svar #5
22. januar 2021 af hjrac

Nice man, du for vild!


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.