Fysik

skrå kast

22. januar 2021 af htxelevinød - Niveau: B-niveau

Hvilken sammenhæng er der mellem acceleration og hastighed?


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. januar 2021 af peter lind

dv/dt = acceleration


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. januar 2021 af mathon

                        \small \begin{array}{lllll} \textbf{v}(t)=\begin{pmatrix} v_0\cdot \cos(\alpha)\\ v_0\cdot\sin(\alpha)-g\cdot t \end{pmatrix}\\\\ \textbf{a}(t)=\frac{\mathrm{d}\textbf{v} }{\mathrm{d} t}=\begin{pmatrix} 0\\-g \end{pmatrix} \end{array}


Skriv et svar til: skrå kast

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.