Matematik

Hjælp til opgave (funktioner af to variable)

24. januar 2021 af Lauramat - Niveau: A-niveau

Hej, jeg er lidt på bar bund med denne opgave, nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2021 af janhaa

O=2x+2y-2h=360\\ x+y-h=180\\ h=x+y-180


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. januar 2021 af janhaa

A=xy-h^2=xy-(x+y-180)^2=-x^2-y^2-xy+360(x+y)-32400=A(x,y)

q.e.d.


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. januar 2021 af AMelev

b) Se FS side 34 (197) - (199).


Skriv et svar til: Hjælp til opgave (funktioner af to variable)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.