Matematik

Sandsynlighedsregning

26. januar 2021 af Jens300 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har virkelig brug for hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2021 af janhaa

a)

P=\binom{20}{9}*0,24^9*0,76^{11}=0,0217


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2021 af janhaa

b), c)

Bin(n,p) \sim N(\mu, \sigma)


Svar #3
26. januar 2021 af Jens300 (Slettet)

Jeg fik b til 0,10033 er det rigtigt og hvordan skal jeg beregne c

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. januar 2021 af janhaa

#3 Jeg fik b til 0,10033 er det rigtigt og hvordan skal jeg beregne c

b)

I got:

N(4.8,1.91)\\ P(X\leq 7)=G(1,15)=0,875


Svar #5
26. januar 2021 af Jens300 (Slettet)

Hvordan regnede du det eller er der en formel jeg kan bruge til b og c?


Svar #6
26. januar 2021 af Jens300 (Slettet)

?


Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.