Matematik

parameterfremstilling

27. januar 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg har fundet retningsvektoren, og den har jeg fået til (-3,3). Når jeg finder parameterfremstillingen, indgår der jo en parameter t, som er et reelt tal. Men gør det noget, hvis ikke der indsættes et tal ind i formel? Så det blot bliver f.eks. (1, 2) + t (-3,3)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. januar 2021 af mathon

                        \small \begin{array}{llll} \mathrm{\acute{E}}\textup{n retningvektor er }\overrightarrow{AB}=&\begin{bmatrix} 3\\-3 \end{bmatrix}\\\\ \mathrm{\acute{E}}\textup{n parameterfremstilling er }&\begin{bmatrix} x\\y \end{bmatrix}=\begin{bmatrix} 2\\7 \end{bmatrix}+t\cdot \begin{bmatrix} 3\\-3 \end{bmatrix}\qquad t\in\mathbb{R} \end{array}


Svar #3
27. januar 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet)

Tak! 


Skriv et svar til: parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.