Fysik

fysik energi

28. januar 2021 af pandaelsker - Niveau: B-niveau

jeg er lidt usikker på nogl fysik opgaver, jeg har linket et billede af dem

Vedhæftet fil: hej.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. januar 2021 af mathon

           \small \begin{array}{lllll} E_{\textup{pot}}=m\cdot g\cdot h=\left ( 10^9\;kg \right )\cdot \left ( 9.82\;\frac{N}{kg} \right )\cdot \left ( 220\;m \right )=2.1604\cdot 10^{12}\;J=2.1604\;TJ \end{array}


Skriv et svar til: fysik energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.