Matematik

Find Skæringspunktet

28. januar 2021 af Frida2233 - Niveau: 10. klasse

Hvad er skæringspunktet? 3y = 2x + 9 og 2x + y = - 5

Hvordan regner man dette ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2021 af janhaa

3y = 2x + 9

og

2x + y = - 5

-2x + 3y = 9

4y = 4

y = 1

og

2x + 1 = -5

x = -3


Skriv et svar til: Find Skæringspunktet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.