Fysik

fysik energi

28. januar 2021 af pandaelsker - Niveau: B-niveau

problemer igen, jeg har prøvet at besvar så godt som jeg kan.

ville i tjekke  om de er rigtige, og hvordan jeg kan bruge disse variable til at udregne een vandmængde. 

tak

Vedhæftet fil: svær.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. januar 2021 af mathon

                     \small \begin{array}{llllll} \textbf{2)}\\& \begin{array}{llllll} \frac{2080\cdot 10^6\;\frac{J}{s}}{0.80}=V\cdot \left ( 10^3\;\frac{kg}{m^3} \right )\cdot \left ( 9.82\;\frac{N}{kg} \right )\cdot \left ( 220\;m \right )\\\\ \frac{2080\cdot 10^6\;\frac{J}{s}}{0.80\cdot \left ( 10^3\;\frac{kg}{m^3} \right )\cdot \left ( 9.82\;\frac{N}{kg} \right )\cdot \left ( 220\;m \right )}=1\,203.5\;\frac{m^3}{s}\\\\\\\\ 2080\;MW=2080\cdot 10^6\;\frac{J}{s}\\\\\\\\ \frac{2080\cdot 10^6\;\frac{J}{s}}{0.80}=2.6\cdot 10^9\;\frac{J}{s}=2.6\;GW \end{array} \end{array}


Svar #3
28. januar 2021 af pandaelsker

hvad er det du har svaret på?


Brugbart svar (1)

Svar #4
28. januar 2021 af mathon

På de markerede punkter i opgaveteksten.


Svar #5
28. januar 2021 af pandaelsker

kan du måske forklar hvordan du har fundet frem til 10^3 kg/m^3?


Brugbart svar (0)

Svar #6
29. januar 2021 af mathon

                                    \small \begin{array}{lllll} 1\,\frac{g}{cm^3}=1\;\frac{kg}{dm^3}=10^3\;\frac{kg}{m^3} \end{array}


Skriv et svar til: fysik energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.